ETEN VAN ARIE!

Mensen komen inmiddels terug voor mijn eigengemaakte
chutneys, sambal, azijn, pies (pasteitjes) en l’Ariekoek. Afhankelijk van het
seizoen heb ik verder bijvoorbeeld zelfgemaakte Glühwein, erwtensoep,
pompoensoep, diksap van zelf geplukte vlierbessen uit de Rhoonse Grienden of
van druiven van de buren. Als er mooie biologische sinaasappels zijn maak ik
gekonfijte sinaasappelschil in donkere chocolade, een verantwoord bonbonnetje
om je vingers bij af te likken!
 Verder maak ik
wat in het seizoen is en waar ik zin in heb. Gelukkig is daar dan ook vaak
vraag naar. Zo heb ik eens wok maaltje bereid met mosselen en groente met een
terplekke gemaakte curry in Thaise stijl en die was zo op.

Omdat ik op markten vaak de vraag kreeg waar mijn producten
verder nog te krijgen zijn, heb ik inmiddels aardig wat heerlijke jams,
chutneys, diksappen, zelfgestookte likeurtjes, salade dressings. Het
assortiment wisselt naargelang het seizoenaanbod en hoe mijn pet staat. Ik sta
natuurlijk ook open voor suggesties en verzoeknummers.

  • Arie in de winkel. Daarnaast liggen diverse van mijn
    producten
    in de volgende winkels.
  • EducArie CulinArie. Wie zijn moeder?

 

 Lees verder…